luni, 17 martie 2014

Nissan Juke facelift

 Poza 9


Poza 5


Nissan Juke facelift vine la Geneva cu un nou motor turbo DIG-T de 1,2 litri și modificări estetice minore, menite să alinieze pionierul crossoverelor de oraș la noua identitate vizuală a mărcii nipone.
Grila frontală care imită silueta literei V este acum mult mai proeminentă, iar farurile au fost complet redesenate și integrează lumini diurne cu tehnologie LED în partea superioară. Oglinzile laterale au devenit gazde pentru semnalizatoarele laterale și camerele sistemului de monitorizare a perimetrului din jurul mașinii – Around View Monitor. O altă premieră este posibilitatea optării pentru blocuri optice cu xenon.
Poza 8
Posteriorul a fost și el împrospătat, afișând noi stopuri cu LED-uri și un parașoc redesenat care include un ornament suplimentar vopsit în aceeași nuanță cu caroseria. Nissan oferă trei culori exterioare noi vibrante, intitulate sugestiv Sunlight Yellow, Blue Ink, Red Ink, asortate cu o paletă largă de opțiuni de personalizare pentru jante, oglinzi, clanțe, eleron, inserțiile din barele față/spate și elementele de decor interior. Portbagajul este acum mai încăpător. Volumul de încărcare a crescut de la 250 la 354 litri, grație unui compartiment de depozitare suplimentar, ascuns sub podea.
Poza 6
Paleta de motorizări a fost și ea modernizată. Vechiul motor aspirat de 1,6 litri pe benzină a fost scos la pensie, fiind înlocuit de un turbo de 1,2 litri, capabil să dezvolte 115 CP și 190 Nm. Consumul mediu este estimat la o valoare excelentă de 5,5 l/100 km, iar emisiile de CO2 la 126 g/km. Modelele de top vor fi animate în continuare de motorizarea turbo de 1,6 litri, recalibrată pentru a oferi mai mult cuplu de la turații mai joase.
Noul Nissan Juke facelift va fi disponibil pe piețele din Europa, inclusiv România, începând din vara acestui an. Prețurile vor fi anunțate mai aproape de data lansării comerciale.

Poza 7
Poza 4
Poza 3
Poza 2
Poza 1

2015 Nissan Juke - Exterior and Interior Walkaround - Debut at 2014 Geneva Motor Show


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu