luni, 3 martie 2014

Toyota devine FASHION

Si pentru ca luna Martie este luna doamnelor si domnisoarelor va prezentam colectia grafica Yaris Hybrid lansata la Saptamana Modei de la Paris

 

Toyota Yaris Hybrid (VIDEO)
ar putea deveni  accesoriul Must – have in 2014 la Saptamana Modei de la Paris dupa lansarea Editiei speciale Graphic model –pentru piata franceza.
Create in colaborare  cu casele de moda Cacharel, Calla si Surface to Air, modele sunt “imbracate” cu print-uri  la moda care se regasesc si in colectiile prezentate pe podiumurile caselor de moda mai sus mentionate. Posesoarele unei astfel de masini pot achizitiona articole asortate precum: rochii, pantaloni, geci si esarfe.
Model Calla

Toyota Cluj www.autoelite.ro

Model Surface to air
Poza 2
Imaginea campaniei este cantareata si actrita de comedie Alka Balbir iar masinile vor fi prezente pe strazile din Paris pana pe data de 5 Martie.
Model Cacharel

 Poza 3


 

Saptamana Modei este locul perfect de lansare a modelului Yaris Hybrid – si nu doar datorita stilului fashion sau datorita sistemului hybrid perfect adaptat pentru conditiile din marile orase, dar mai ales pentru ca masinile sunt produse in Franta la Toyota Motor Manufacturing France in Valenciennes, la cateva ore distanta de capitala.

http://www.autoelite.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu