luni, 28 aprilie 2014

Citroen se va extinde pe piata din China

Citroen se va extinde, in urmatorii ani, pe piata din China

Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Beijing 2014 un nou model din gama premium DS, gandit si produs in exclusivitate pentru pentru piata chineza. Este vorba de SUV-ul DS 6WR  care in loc de logo-ul Citroen pe grila fata va avea "DS Wings", logo rezervat modelelor exclusiviste ale producatorului francez.
Poza 2
Are o lungime de 4,55 metri, latime 1,86 iar ca inaltime masoara 1,61 metri, dimensiuni destul de generoase accentuate si de jantele de 19’. Citroen nu mizeaza pe piata europeana cu acest model acest lucru rezultand si din alegerea motorizarilor: nu este prevazut niciun model diesel, doar benzina 1.6 THP turbo de 160 sau  200 CP avand o cutie de viteze automata in 6 trepte si sistem Grip Control care adapteaza tractiunea in functie de teren .
Poza 4
Modelul DS 6WR va fi produs in fabrica din Shenzhen si va fi  comercializat pana la sfarsitul acestui an. Acest suv este al doilea model dedicat pietei chineze, dupa berlina DS 5LS, care va fi prezenta la Salonul de la Beijing cu varianta «R» dotata cu motorul 1.6 turbo de 300 CP. China este cea mai mare piata auto din lume in functie de numarul de autovehicule vandute.
Poza 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu