luni, 24 februarie 2014

Noul Ferrari California T - o bijuterie de 560 CP

Ferrari California T va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva  care va avea loc in perioada

6 - 16 Martie 2014.

Poza 1

Mai mare mai eleganta mai confortabila si mai exclusivista sunt numai cateva dintre calitatile ce o definesc. Imbunatatirile noului Ferrari California T sunt multe, de la forma caroseriei la tehnologia motorului, totul e complet nou avand obiectivul de a crea un cabrio-coupé pentru toate anotimpurile.

Doua locuri in plus, mai spatioasa pentru pasageri  – noul Ferrari este mai compact la exterior dar mai spatioas in habitaclu. Fiecare detaliu a fost proiectat pentru a asigura confort si prestigiu. Transformarea dintr-un rafinat coupé intr-un spider performant are loc in doar 14 secunde.

Poza 3

Poza 5

Motor revolutionar – noul coupé-spider va avea un motor turbo V8 de 3.855 cmc inedit, proiectat la comanda pentru California T si modificat in ceea ce priveste capacitatea cilindrica dar si puterea V8-ului Turbo studiat pentru modelele Maserati
560 cai putere – Montat in pozitie anterioara-centrala atinge puterea de 560 cp la 7.500 turatii/min iar cuplul maxim este de 755 Nm. Sunt valori care permit accelerarea de la 0 la 100 km/h in doar 3,6 secunde si o viteza maxima de 316 km/h.

Poza 4

Surprinzator este consumul 10,5 litri la 100 km, redus cu 15 % fata de modelele anterioare, iar dupa cum spun cei de la Ferrari, acest rezultat nu este datorat unui ciclu virtual de testare ci de teste la volan conducand exact cum are face-o un client.

Poza 2

Pretul – Nu avem inca date exacte dar se poate preconiza un pret de pornire de la 185 mii de Euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu