luni, 28 aprilie 2014

Volkswagen Golf R cu 400 CP va fi lansat la Beijing

Poza 1

Având tracţiune integrală şi cutie automată cu dublu ambreiaj DSG, Volkswagen Golf R 400 promite să accelereze de la 0-100 km/h în doar 3,9 secunde – cu o secundă mai rapid decât un Golf R standard – iar viteza maximă este de peste 280 km/h.

Volkswagen a precizat că Golf R 400 este doar un concept în acest stadiu, şi nu sunt planuri pentru producţia de serie.



Aşa cum sugerează şi numele, Golf R 400 este şi mai extrem decât modelul de serie Golf R, având un motor de 2.0 litri turbo a cărui putere a crescut de la 300 la 400 CP.
Cuplul maxim generat este de 470 Nm, cu 70 mai mult decât la modelul standard.

Pe lângă modificările de la propulsor ce au făcut să crească puterea, Golf R 400 beneficiază şi de modificări la caroserie şi spoilere, aripile sunt mai evazate, are şi jante noi şi un interior nou, ce include scaune în formă de scoică, preluate din motorsport, cu tetiere şi centuri integrate.

Aripile sunt o reminiscenţă deliberată a celor de la Golf G60 de raliu, din anul 1988, iar mare parte a conceputului este finisată în culoarea metalizată „Silver Flake”, în contrast cu acoperişul de culoare negru lucios şi carcasele oglinzilor laterale finisate în fibră de carbon.

Accentele „Lemon Yellow” din exterior se remarcă pe liniile orizontale din grilă, ce se continuă până la farurile bi-xenon, la fel ca la Golf R de serie, unde regăsim dungi cromate. În interior avem cusături tot în culoarea galben-lămâie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu